16. tammi, 2022

Virus

Korona toisin ajateltuna

Korona viruksen alkaessa Kiinasta, maiden johtajat huomasivat sen olevan oiva keino poliittisiin toimiin.

Yhdysvallat tuomitsi sen Kiina-virukseksi, siitä alkoi erillaisten variaatioiden leviäminen poliitiitisesti.

Presidenttimme Niinistö esitti ’’korona-nyrkin’’ perustamista.

Tähän ei tietenkään Sanna ja kumppanit suostuneet, syy oli ymmärrettävissä.

SDP sai Sannan johdolla media aikaa aivan tähtitieteellisen määrän, lähes joka uutisissa oli mitä hallitus oli tehnyt korona rajoituksien eteen.

Miksi ei korona-nyrkkiä perustettu Saulin pyynnöstä, Sauli lytättiin niin median kuin Sannankin taholta. Mitä olisimme saaneet jos Saulin toive olisi mennyt läpi.

Eduskunta olisi voinut tehdä päätöksiä talouteen ja muihin asioihin paljon tehokkaammin. Aikaa olisi ollut enemmän tarjolla. Haluttiinko vaan esiintyä ja saada lisää hyväksyntää, kannatusta ja riispektiä.

Kannatusmittaukset nouisivat odotetulla tavalla ja jonkin aikaa paistateltiin kansan ja median huipulla. Sanna pääsi jo Europan tasolla lehtien etusivuille.

Vieläkin jotkut arvostaa hallituksen korona toimia, itse henkilökohtaisesti näen siinä vahvasti kansan johdattelemista poliittisen päämäärän saavuttamiseksi.

Onko korona tautina tasa-arvoinen, ei. Ylipainoiset miehet ovat vaarassa saada taudin pahimman muodon.

Tähän vaikuttaa ilmeisesti geenit ja elimistön vastustus kyky. Myös monisairaat ja vanhukset ovat koronalle otollista maaperää.

Potilaat jotka selviävät viruksesta ovat saaneet jonkinasteisen suojan tautia vastaan.

Tässä ei ole tasa-arvoa. Sanokaa joku sille virukselle, että kaikki tai ei mitään grrrrr…

Rokotukset jatkuvat ja media tekee rokottamattomista selkeästi uhkan terveydelle ja viruksen leviämiselle. Tämä syyttely ei myöskään ole tasapuolista.

Baareja suljetaan, etätöitä suositaan. Mitä bilekansa tekee, päiväkännien määrä nousee. Valtio nostaa viinojen veroa, joten verotulot kasvavat. Taas käytetään koronaa ja koti tissuttelijoita hyödyksi. Tosin myös aa-kerhot täyttyvät, etätöitä kun on mukava tehdä pienessä pilsnerissä.

Samalla ravintola-ala kokee monenlaisia vastoinkäymisiä kannattavuuden takia.

Huuh….. olisiko jotain voinut tehdä toisin?

Passi ei riitä, ehkä kuumeen mittaus, lisänä olisi ollut vielä ymmärrettävissä.

Kiinalla on rajut toimet virusta vastaan, joitakin tartuntoja kaupungissa, kaupunki suljetaan ja testataan kaikki. Talouden ja liikkumisen rajoitteet jäävät vähäisiksi. 

Suomessa ei rokote tuotanto saanut apurahaa valtiolta, miksi?

Ehkä hyvää poliittista viirusta ei haluttu lopettaa, nyt kun viimein rahoitus on saatu jotenkin kuntoon ja 2022 päästään ehkä jo ihmis kokeisiin.

Itse kirjoittaja on osallistunut poliittisen viruksen vastaiseen taisteluun ottamalla jo kaksi shottia käsivarteen. Kolmas tulee varmaan Helmikuun aikana, onhan se otettava kun veronmaksajat sen maksaa. Luulin saavani 5G yhteyden kylkiäisenä tai muuttuvani zombieksi, ei onnistunut. Tässä tuntematon herra Q oli väärässä, pahus…..

Onko korona virus poliittinen?

Kysyn vaan….

Karix