9. helmi, 2022

Järkeä maahanmuuttoon

Maahanmuutto on asia josta puhutaan paljon, siitä on myös tullut politiikan väline jolla vaikutetaan kansalaisten ajatuksiin tai ajetaan puolueiden etuja.

En tarkoita nyt pelkästään vastaan sanojia myös puolesta puhujat osallistuu politiikan tekoon.

Kukaan ei halua 2015 pakolaisaallon toistuvan uudelleen.

Siitä on vain aina puhuttava, Karix kannattaa kiintiöpakolaisten tuloa. Mutta pienin ehdoin, meidän tulisi tarkastella asiaa seuraavasti.

Kuka apua eniten tarvitsee?

Mikä olisi pakolaisen tulevaisuus kotimaassaan?

Tasa-arvo kysymykset lähtömaassa?

Näillä perusasioilla pääsee jo pitkälle, mielestäni kristityt kokevat tänään monissa maissa suuria vaikeuksia ja vainoa. Jotkin puhuvat kristittyjen olevan maailman vainotuin kansa.

Yhteiskuntaan jossa on kristitty pohja on pakolaisen myös helppo integroitua, oppia kieli, saada töitä.

Vaihtoehtona kotimaassaan, on vaino, jopa huoli omasta hengestään.

Kristityllä ei ole kotimaassaan jossa hallitseva uskonto on Islam, juurikaan mitään arvoa. Kristitty kuuluu arvoltaan pohjasakkaan. Ei rahaa, ruokaa, ei sairaalapalvelua.

Naiset ovat pahimmassa asemassa, häpeä, pelko huomisesta, tasa-arvo josta he voivat vain uneksia.

Miksi kiintiöpakolaisten kohdalla ei asiaa oteta esille ja valita pakolaiset sen mukaan. Slovakia haluaa toimia juuri näin, on myös muitakin maita jotka laittavat kristityt etusijalle.

Ruotsi on hyvä esimerkki miten siinä voi käydä kun kaikki menee pieleen.

Maailmasta ei saada koskaan paikkaa jossa tasa-arvo olisi kaikkien koettavana. Sodat eivät tule loppumaan. Uskontojen tasa-arvo ei tule toteutumaan. Eikä ateismi nouse koskaan hallitsevaksi ajattelu tavaksi.

Onko ihminen vuosi miljoonien aikana kehittynyt ajatuksiltaan juuri mihinkään. Eipä juuri kun ajattelee perusominaisuuksia, rahan ahneus ja vallan halu, itsensä korottaminen.

Tuntuu kun ajattelee, että tulen tekeminen keksittiin vasta äskettäin.

Lopuksi pieni poliittinen kevennys:

Ote on Marinin talousarvio esityksestä 2021/9

Karix on aloittanut hymytekniikan jalostamisen peilin edessä, taitolaji, sanoisin.

 ’’Nyt näyttää jopa siltä, että vaalikauden alussa asetettu työllisyystavoite on mahdollista saavuttaa, (hymy) vaikka väliin on osunut historiallinen talouskriisi. (Hymy) Harva uskoi tähän vielä vuosi sitten.(hymy)’’

KariX, hymyillään kun tavataan.