19. maalis, 2022

Aivopesua ja propagandaa

Vastaus Venäjän propaganda sotaan Suomea vastaan.

KariX:llä on useita Venäjällä syntyneitä ystäviä, jokaisella on omat ajatuksensa johon en puutu.

Yleisesti ottaen kaikki ovat Ukrainan sodan vastaisia.

Tähän on helppo syy olemassa, kun saa oikeaa tietoa ilman poliittisia näkökantoja voi asettaa itselleen oikeat ajatukset ja toimia sen mukaan.

Pidän myös Venäjän kansalaisia hyväntahtoisina.

Valitettavasti, naapurimme propaganda on nostanut joidenkin kotimaassaan asuvien Venäläisten ajatukset jopa ihannoimaan Putinin toimia. Hänet on nostettu jopa anti-kristuksen omaisen palvonnan kohteeksi. Ihmetellä täytyy suppeaa ajatusmaailmaa jos ei huomata tosiasioita. Voiko propaganda vaikuttaa näin voimakkaasti kansalaisten mielipiteeseen. KariX uskoo kyseessä olevan kuplan jota pidetään yllä pakolla oikeuttaakseen oman kansan silmissä teot Ukrainan maaperällä.

Suomessa asuvat Venäläiset tuskin joutuvat häirityksi, siteet Suomen kansalaisiin ovat hyvät. Jos näitä ilmoituksia lähetystöön alkaa tulla, niin uskon senkin olevan selkeää propagandaa jolla haetaan oikeutta vaikuttaa Suomen asioihin. Valheilla näyttää olevan suuri rooli asioiden etenemiselle.

Onhan meillä kuitenkin Erkki Tuomioja jota Viron entinen presidentti syytti oligarkkien suojelemisesta, ei siis mitään hätää. Erkki suojelee.

Hallituksella tuntuu tulevan Emma Karin lausunnoista, kuuma peruna. Ilmastotavoitteita tulisi nyt lykätä siihen asti kun päästään taas normaaliin. Maatalous ja omavaraisuus olisi ensimmäinen ja tärkein asia saada kuntoon. Toinen tärkeä olisi kompromissi polttoaineiden hintoihin, maatalous tarvitsee polttoaineita, työssäkäynti tarvitsee polttoainetta ja jos kulut alkavat nousta sietokyvyn yli alkaa se näkyä työttömyytenä.

Maatalouden kannalta tulisi ottaa myös huomioon vienti, jos saamme omavaraisuusasteen täytettyä riittää siitä vientiin asti. Ukraina oli 5 tilalla viljan tuottajana, jos se loppuu odottaa monia valtioita vyön kiristäminen.

Eräs toinenkin asia vaivaa mieltä, maahantulijat.

Venäjältä tulee maahamme ihmisiä mutta heidän tarkoitusperästä ei pystytä varmuudella sanomaan, edes Krista Kiuru.

Syyriasta, Venäjä on palkannut taistelijoita Ukrainaan, erään tiedon mukaan heillä on Ukrainan passi. Ase lentää rajan jälkeen ojaan ja matka eurooppaan alkaa Ukrainalaisen passin voimin.

Näiden taistelijoiden joukossa voi olla terroristeja jotka pääsevät eurooppaan aiheutamaan kaaosta. Putinille mieluinen peliliike jos näin on.

Karix