25. syys, 2022

Toisinajattelia, vaalipeli Keskustalaiseen tapaan.

Paavo, kala joka ui harmaassa vedessä.

Paavo Väyrynen, keskisuomalaisen kirjoituksen mukaan oli blogissaan käyttänyt Venäjä retoriikkaa.

Sotapropaganda Suomessa on Paavon mukaan suurempi kuin muissa länsimaissa.

Paavo katsoo propagandan ohjanneen Suomen Natoon.

(Lainaus Keskisuomalaisesta). Väyrynen väittää kirjoituksessaan Ukrainan vuoden 2014 vallankumouksen olleen "länsimaiden tukema laiton vallankaappaus", jossa valtaan nousseet ryhtyivät "vainoamaan maan itäosissa ja Krimin niemimaalla asunutta venäjänkielistä vähemmistöä". Narratiivi on samanlainen, kuin Venäjän johtajien julkisuudessa esittämä.

Paavo on Keskustan poliitikko, lausunnosta herää kysymys, onko Paavolla intressit Venäjän puolella. Vai onko Venäjän ja MV lehden propaganda saanut Paavon pauloihinsa.

Väyrynen on pyrkinyt kansanedustajaksi, presidentiksi, Presidenttiys on ollut Väyrysen haave erään kirjoituksen mukaan pienestä pojasta asti.

Paavo on ollut Nato vastainen jo pitkään, hän näkee Ukrainan sodan olevan Venäjän ja länsimaiden välinen.

Ukrainan sodan alkaminen on myös Ukrainan syy, Paavon mukaan.

Suomen politiikassa on näitä toisinajattelijoita, Paavolla on tarve vedota kansaan ja äänestäjiin omilla lausunnoillaan. Onneksi nuo ryhmät ovat kuitenkin pieniä. Normaali kansalainen pystyy erottamaan totuuden uutisista ja kirjoituksista.

Tämänkaltaisen ’tiedon’ levittäminen on on samaa kuin Venäjä trollien kirjoittelu Sosiaalisessa mediassa. Kirjoittelullaan Väyrynen pelaa suoraan Moskovan pussiin.

KariX